IDA LINDH

Kategori: Resor & utflykter

Dalarna - 1 vecka

Hej!Igår kom jag, mamma och min bror hem efter en vecka i Dalarna. Vi hyrde stuga som hade egen liten strand och brygga. Klagar inte då det var 25-28 grader i vattnet och runt 30 grader i luften hela veckan. Så skönt och välbehövt att vara iväg en vecka. <3

Steam hotel

Hej, i lördags fick jag en present av mamma men just där och då trodde jag att vi bara skulle på en promenad och att jag skulle få fota men nej så var det inte.  Överraskningen var att mamma och jag skulle sova en natt på Steam hotel söndags till måndags. Det blev verken mat eller spa på hotellet utan mat åt vi på ett ställe som ligger längre ner i hamnen och spa ska vi ta en annan dag men oavsett så var det mysigt ändå :)

Just nu och en helg i Stockholm

Hej!

 just nu sitter jag i soffan och har en väldigt bedövad överläpp och halva näsan då jag varit och lagat ett hål i en tand. Det har hänt en del saker på sistone som jag inte känner att jag behöver ta upp men just nu kommer jag bo hos mamma på heltid ett tag framöver. Jag känner att just nu behöver jag en paus från pappa av olika anledningar och såklart kommer jag bo hos honom igen framöver men inte just nu. 

I helgen var jag och mamma i Stockholm, vi shoppade och sov en natt på hotell. Jag köpte några saker som jag kommer visa i min kommande haul och här kommer några bilder jag tog i Stockholm :)