IDA LINDH

Kategori: New in

Ny kamera

Hej!

Alltså wow äntligen sitter jag här med en ny kamera. Jag har behövt en ny länge men har fortfarande kunnat ta kort men nu orkade kameran inte med längre och det var dax för en ny. Mina föräldrar var så snälla så jag fick ta de pengar jag har sparat och pengar från mitt sparkonto (konto jag ska ha när jag flyttar hemifrån) eftersom fotning är min typ ända hobby så kände dom att jag inte kan gå utan kamera. Det blev en Canon Eos 77D som är en lite mer avancerad kamera men inte för proffsig, man kan säga steget efter nybörjar kamera.

Det som jag har märkt direkt att denna skiljer sig ifrån min tidigare Canon Eos 1100D är:

Bland annat att det finns mer effekter och bra inställningar, Några av dom är fota barn, fish eye, fota grupp, fota porträtt med solljus bakom. 

Canon 77D ska ta upp ljuset mer i mörka områden, bland annat ska det bli bättre bilder på kvällar då det är mörkare ute.

Kan ta fler bilder per sekund.

Har en vridbar skärm med touch som man kan vrida typ åt alla håll. Bästa är att det då blir lättare att ta bilder där man måste hålla kameran högt och selfies <3

Det är wifi, bluetooth så man kan skicka bilderna direkt till bland annat mobilen och dator.

Det är dom mest olikheterna jag märkt just nu, men ju mer jag använder kameran kommer jag att lära mig mer om alla funktioner och även se skillnader om man jämför den gamla och den nya med varandra.

Ny kamera och mer taggad på att fota så förvänta er mer inlägg här på bloggen <3

Januari - Februari haul

Lådorna har jag målat om till svart, några saker har jag fått som jag glömt att fotat, en väska som jag köpte i går glömde jag också fota. Tavlan köpte jag genom önskefoto då jag vann ett presentkort på min kusins instagram (så några är mina bilder och vissa inte)

Oktober - December haul

Här kommer en haul med ungefär alla saker jag köpt under oktober- december och även två försenade julklappar. Som ni försåt visar jag ju inte exakt allt jag köper men det som ni kan tycka är kul att se visar jag. Jag kommer få några sena julklappar då mamma beställt lite från wish :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har fått kuddöverdragen (säger man så?) men innerkuddarna har jag själv köpt.

Kicks julkalender

Här är produkten jag fick i kicks kalender. Jag har glömt att fota en nagelfil men strunt i det och bilderna är inte om bästa. Imorgon eller på tisdag kommer det upp vad jag fick/får i julklapp också :)

 

Upp