IDA LINDH

Kategori: Listor & åsikter

Nyårs tag

Hej och gott nytt år alla. Hoppas ni har haft en bra dag, kväll och får en bra start på nya året.

Nytt år, nya tag eller vad säger ni? Nu kommer en nyårs tag..

 

VEM FIRAR DU MED? - I år firar jag hos pappa. Det är pappa, jag, min bror, pappas sambo, mina 2 bonus syskon och en av bonusystrarnas kille.

VILKET VAR DITT NYÅRSLÖFTE FÖR 2018? BLEV DEM UPPFYLLDA? - Haha, helt ärligt så minns jag inte om jag hade några löften så antagligen uppfyllde jag dom inte.

VILKA ÄR DINA NYÅRSLÖFTEN FÖR 2019? - Jag har inge direkt löfte utan mer mål som jag vill ska uppfyllas. Jag ska blogga och satsa på att fota mer än vanligt och visa upp mina bilder så mycket som möjligt,  för jag vill visa mina foton på mina sociala medier, skicka in på alla olika möjliga tävlingar. Jag kan inte göra så jag gör idag om jag vill komma någonstans med min fotografering, idag fotar jag vissa perioder jättemycket men sedan går det flera veckor då jag inte fotar och då blir uppdateringen desamma så nu ska jag fota minst 1 gång i veckan.  Sen vill (SKA) jag klara matten och Engelskan innan studenten. Sist ska jag ut och gå mer, ta tag i min hälsa så jag mår bra. Jag vill gå upp i vikt men just nu tycker jag det är viktigt att må bra och träna för att orka vardagen.

VAD ÄR DU MEST GLAD FÖR INFÖR 2019? - Studenten helt klart.

VILKA 3 SAKER VILL DU ÅSTADKOMMA 2019? - Satsa på fotograferingen, söka jobb, ta tag i livet som t.ex gå ut och gå istället för att sitt innan och kolla på Facebook  20 gånger för att man har tråkigt.

Jultag

Hello.

Jag är tillbaka efter en liten tid. Lite mycket i skolan, lite förkylning på det så man inte haft orken efter skolan. Men nu kommer en jultag och på torsdag ska jag försöka hinna fota snön lite eller ja man får ju hoppas på att den ligger kvar. 

 

 

HAR DU NÅGON JULTRADITION? - Ja, julmat, julgodis, julpynt men ungt utöver det som dom flesta familjer har.

MJUKA ELLER HÅRDA PAKET? - Nu när jag är lite äldre älskar jag mjuka paket då jag oftast önskar mig kläder.

HUR SKA DU FIRA JUL I ÅR? - När jag var mindre så visste vi att hala tjocka släkten på mammas sida skulle trängas ihop hos någon, kusiner sprang runt medan dom vuxna lagade maten. Dagen innan eller dagen efter julafton firade vi med farmor och farfar samt kusiner och faster. Men när min mamma och pappa skilde sig så blev det annorlunda, det blev annorlunda beroende vilken dag vi firar och att vi inte är samlade alla som förr. Farmor och farfar kommer förbi och lämnar julklapparna och åker nästan direkt igen då vi inte längre firar med dom (dom har inte brytt sig så värst mycket om oss förutom när man fyller och vid jul) och då har det blivit att vi inte träffar min faster och kusiner där heller. Har större släkt på mammas sida, två mostrar och kusiner med barn. Förra året firades med min moster Åsa och dom kusinerna och kusin barnen men i år firar med min andra moster med hennes sambo, såklart min mamma och bror också, dock vet jag inte om deras barn kommer förbi en sväng då en av sönerna firar med hans flickvän, barn och flickvännens skrikiga och tjocka tjocka släkt. Men blir att fira jul efter mamma slutat jobba på julafton, men först fira hos pappa på söndag då blir det pappa, pappas sambo hennes 2 barn och såklart jag och min bror.

PEPPARKAKOR ELLER LUSSEBULLAR?  Pepparkakor helt klar då jag inte gillar lussebullar.

FAVORIT PÅ JULBORDET? - Allt haha, nej men älskar rödbetsallad, hemmagjorda köttbullar och sill.

GE ELLER FÅ PAKET? - Alltså jag älskar att ge men vem gillar inte att få paket. 

BÄSTA JULFILMER - Jag har så många bra filmer vid jul, men tre av dom är: 

Alla ensam hemma filmerna, ser man inte någon av dom så är det ingen riktig jul. Polarexpressen är ju så underbar film, sen gillar jag Grinchen alltså den såg jag och min bror jämt på när vi var små.

Lite julig bild från förra året var det jag hade just nu

 

 

 

Sommarlista

Jag såg en blogg där en tjej svarade på några frågor angående sommaren och vad hon tror och ska hitta på. Jag blev sugen på att göra en sån lista så vi kör en på min blogg också. 

Vad ska du göra i sommar? - Det jag vet är planerad är att jag fyller 18 år, ska på cityfestivalen, ska på kryssning, och små utflykter. 

Hur länge ska du vara ledig? - Än så länge typ 2 och en halv månad eller hur länge har man sommarlov från skolan egentligen?

Vad vill du verkligen hinna med? - Njuta då det är mitt sista sommarlov från skolan och fota så mycket jag kan, det är väll det jag absolut vill. 

Vad ser du mest fram emot? - Att fylla 18år tror jag faktiskt. 

Vad kommer du köpa inför sommaren? - På min lista just nu står det, ett till par solglasögon och jeanshorts.

Kommer du bli brun? - Antagligen inte då jag har svårt att ligga still och sola men ska försöka vara ute mycket så jag kanske blir lite brun. 

Vad kommer du äta? - Mycket grillat, halloumi sallad, vattenmelon mycket glass hoppas jag verkligen.

Vad kommer du dricka? - Iste är en favorit på sommaren men mycket citronvatten och cola .

Vad kommer göra den här sommaren extra bra? - Att jag fyller 18 år.

Vad kommer du att ha på dig? - Mesta dels shorts och t-shirt. 

 

 

 

Saker ni kanske inte visste om mig

Hej och välkommen till min blogg!

Någon av er kanske kommer känna igen mig från instagram idalindh_photo eller idalindh_privata eller varför inte från någon av mina tidigare bloggar? Jag är tillbaka på for.me som är en enkel och stillren bloggportal och som jag älskade förra gången jag hade denna portal. Starta upp en ny blogg och denna gång lovar jag att jag kommer blogga mer och mycket bättre, bättre bilder och bättre text. Så idag kör vi lite random fakta om mig.

 

1. Jag verkligen ÄLSKAR att åka tåg, flyg och bil långt. Tycker bara det är så mysigt 

2. Jag föddes med navelsträngen runt halsen så jag är verkligen glad att jag lever idag. 

3. Har jag klänning någon gång och ingen som jag är med har det så känner jag mig jätteobekväm att bara jag har klänning.

4. Jag är verkligen ingen person som sätter på mig mjukisbyxor när jag kommer hem från skolan, jag går gärna i mina jeans.

5. Min favorit mat är det jag är sugen på just den dagen.

6. Jag tar alltid kyckling med pommes och lingondricka när jag äter på Ikea.

7. Jag vill åka på safari i Afrika på en fotoresa.

8. Jag luktar alltid på mascaror, jag har ingen aning varför utan jag gör bara det.

9. Folkabussar, (wolksvagen t1) är livet. När jag flyttar hemifrån ska jag ha ett glasskåp fyllt med miniatyrer/prydnader av folkabussar och i framtiden skaffa en (vad jag hoppas iallafall)

10. Jag går i karate, jag och mamma började i det efter sommarlovet/nu på hösten.

11. Jag tål inte lätta smör, får ont i magen flera timmar efter jag ätit lätta.

12. Jag hatar alla småkryp förutom fjärilar och nyckelpigor.

13. Känslan när det åskar, blixtrar och spöregnar och man sitter inne är nog den bästa känslan. 

14. Jag har gått i dans, fotboll, bowling och nu karate. 

15. Nu är jag hungrig och ska äta nu :)

Upp