IDA LINDH

Kategori: Allmänt

1 december

Hej!

Hoppas ni mår bra, själv mår man hyfsat okej just nu. Förlåt att jag inte har bloggat, saker kommer emellan och orken tar slut. Jag sitter här i sängen klockan 23:33 den 1 December 2017 och vet inte riktigt vad jag ska skriva utan det får bli som det blir.  

I min gymnasielinje har man praktik 1 dag i veckan och det har varit skönt att slippa vanliga skoldagen och bara komma ut i arbetslivet. Idag har jag gjort klart min 1a praktik vecka utav 3, japp ni läste rätt. Vecka 48, 49 och 50 är vi ute på praktik, visst att det är skönt att ha annat schema men samtidigt blir man tröttare då man ändå jobbar på en riktigt arbetsplats. vecka 51 onsdag eller torsdagen får jag jullov och för en gång skull längtar jag till jul men samtidigt känns det sjukt att år 2017 snart är över för tiden går så himla snabbt. 

Jag ska försöka fota lite saker till bloggen, vet inte just nu vad men vissa dagar får jag massor av idéer och vissa dagar har inga idéer alls. Livet är inte alltid bra och just nu är det en  jobbig period där det är svårt att vara glad hela tiden och då tappar jag orken att fota, blogga och allt jag tycker är kul och samtidigt blir jag trött efter praktiken. Så inlägg kommer komma när jag orkar och är på bra humör.  

Nej nu ska jag se youtube, Ack Värmland sen sova puss 😘

Farsdag

Jag älskar dig för att du är du och att just du blev min pappa ❤😘