IDA LINDH

23 februari

Hejsan alla som fortfarande läser min blogg...

Jag har inte bloggat på ett tag då jag inte fotat nya bilder eller riktigt vet vad jag ska skriva om. Nu börjar både fotosuget komma och idéer vad jag ska blogga om så förhoppningsvis kommer det reda ett inlägg imorgon :)

Senaste tiden har varit rätt så bra faktiskt, mått relativt bra, skolan går bra och jag har fortfarande en bra praktikplats. Ni som inte vet blev min bror sjuk 2016 och vi har haft det tufft med massa, ska inte skriva så mycket om det då han inte vill att jag skriver så mycket om hur han mår på min blogg och det förstår jag. Men det jag skulle komma fram till är att han har fått hjälp av folk att hitta en lägenhet där han kan få den hjälp han behöver som med t.ex medicin, och saker som han måste arbeta upp igen efter allt som hänt. Dom hittade en lägenhet som nu min bror har flyttat till, kanske inget ställe man vill sätta en 23 åring men samtidigt vill man det då han får/kan få hjälp hela tiden då det finns personal 24/7. Min mamma har jobbat där så hon har koll på många av personalen och alla är så trevliga så både vi och min bror tycker det är ett bra ställe, han ska ju bara bo där tills han klarar sig själv hela tiden.  Jag ska flytta hem till pappa varannan vecka igen. Jag ville det och känner att jag vill testa igen då vissa saker har ändras och tror det bli bättre denna gång. 

Igår fick jag sportlov och det är så skönt men vet inte riktigt vad jag ska göra. Det ända jag vet är att jag ska gradera mig karaten på söndag, vi får väll se om jag får nästa bälte. Efter lovet har jag 3 veckor praktik, en vecka i skolan sedan är det lov igen haha. Tiden bara rinner iväg och jag får panik men ändå känns det bra. 😊

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas