IDA LINDH

Nyårs tag

Hej och gott nytt år alla. Hoppas ni har haft en bra dag, kväll och får en bra start på nya året.

Nytt år, nya tag eller vad säger ni? Nu kommer en nyårs tag..

 

VEM FIRAR DU MED? - I år firar jag hos pappa. Det är pappa, jag, min bror, pappas sambo, mina 2 bonus syskon och en av bonusystrarnas kille.

VILKET VAR DITT NYÅRSLÖFTE FÖR 2018? BLEV DEM UPPFYLLDA? - Haha, helt ärligt så minns jag inte om jag hade några löften så antagligen uppfyllde jag dom inte.

VILKA ÄR DINA NYÅRSLÖFTEN FÖR 2019? - Jag har inge direkt löfte utan mer mål som jag vill ska uppfyllas. Jag ska blogga och satsa på att fota mer än vanligt och visa upp mina bilder så mycket som möjligt,  för jag vill visa mina foton på mina sociala medier, skicka in på alla olika möjliga tävlingar. Jag kan inte göra så jag gör idag om jag vill komma någonstans med min fotografering, idag fotar jag vissa perioder jättemycket men sedan går det flera veckor då jag inte fotar och då blir uppdateringen desamma så nu ska jag fota minst 1 gång i veckan.  Sen vill (SKA) jag klara matten och Engelskan innan studenten. Sist ska jag ut och gå mer, ta tag i min hälsa så jag mår bra. Jag vill gå upp i vikt men just nu tycker jag det är viktigt att må bra och träna för att orka vardagen.

VAD ÄR DU MEST GLAD FÖR INFÖR 2019? - Studenten helt klart.

VILKA 3 SAKER VILL DU ÅSTADKOMMA 2019? - Satsa på fotograferingen, söka jobb, ta tag i livet som t.ex gå ut och gå istället för att sitt innan och kolla på Facebook  20 gånger för att man har tråkigt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas